Freeze in de meivakantie

Geslaagd programma Freeze krijgt vervolg in de meivakantie

De succesvolle eerste twee edities van Freeze tijdens de kerst- en carnavalsvakantie krijgt een vervolg in de meivakantie. Oosterhoutse jongeren van 12 tot en met 27 jaarkunnen dan opnieuw meedoen aan verschillende coronaproof activiteiten.

Volhouden tijdens de meivakantie

De gemeente Oosterhout staat samen met verenigingen, organisaties en vrijwilligers klaar om weer een te gek programma uit te voeren voor de jongeren in Oosterhout. Van jongeren wordt er nog steeds veel gevraagd. Sociale contacten zijn belangrijk en de huidige maatregelen hebben een impact op hun dagelijks leven. Langzaam ontstaat er ook weer wat ruimte binnen de maatregelen om te kunnen organiseren. Met het programma in deze vakantie bieden we jongeren verschillende leuke activiteiten aan. Jongeren kunnen bijvoorbeeld graffiti spuiten, honkballen, bubbel voetbal spelen of mee doen aan een cityescape. Iets wat hen helpt de naleving van de coronamaatregelen vol te houden en zo samen toch veel plezier te kunnen hebben de komende twee weken.

Programma

Voor de meivakantie editie staan ook weer mooie activiteiten op het programma. Denk aan suppen, lasergamen, fitness en mountainbiken. Meer informatie over het programma staat op www.inoosterhout.nl. Daar kunnen jongeren zich ook aanmelden voor de activiteiten waaraan ze willen deelnemen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.