VV Oosterhout Oldstars gaat na de zomer van start!

Enkele weken geleden wisten we al te melden dat we binnenkort een nieuw initiatief zouden uitrollen, in het kader van de breedtesport.

Op woensdag 8 september wordt de kick-off georganiseerd voor VV Oosterhout Oldstars Walking Football!

VV Oosterhout Oldstars Walking football richt zich op 65+ ers die een keer per week lekker samen willen sporten in groepsverband.

De ochtend start om 10:00 uur met een kop koffie of thee, waarna rond 10:30 uur op het veld een potje gevoetbald gaat worden.

Dit uiteraard compleet aangepast aan het niveau en de leeftijd van Oldstars

Na de training (rond 11:30 uur) zal er in de prachtige kantine genoten worden van opnieuw een bak koffie of thee met wat lekkers erbij.

Op deze manier kunnen deze 65+ ers zich heerlijk ontspannen door inspanning en hebben ze ook het o zo belangrijke sociale praatje met elkaar.

Een belangrijke pijler onder de verenigingsvisie van VV Oosterhout, de maatschappelijke betrokkenheid van onze vereniging en de aanmoediging van de breedtesport.

De trainingen zullen onder leiding staan van Jorco de Kok, naast trainer van VV Oosterhout zondag 1 ook de trotse eigenaar van voetbalschool Topskills.

Jorco wordt binnenkort door de ouderenbond bijgeschoold met een cursus die speciaal gericht is op walking football.

Deze bijscholing is geheel in de stijl van VV Oosterhout, plezier bieden en op niveau presteren. Ongeacht het persoonlijke niveau van de deelnemers willen we gepaste op maat kwaliteit kunnen bieden.

VV Oosterhout is verrukt met deze aanwinst voor de vereniging, na het plus voetbal bij VV Oosterhout het tweede deel van de vereniging dat zich volledig richt op maatschappelijke betrokkenheid en breedtesport.

Meer informatie? Stuur een mail naar secretariaat@vvoosterhout.nl

Houd de komende maanden onze website en Oosterhout Vandaag goed in de gaten!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.