VVV Oosterhout weer open vanaf 3 mei

Vanaf nu mogen niet-essentiële winkels weer open,zonder afspraak vooraf. Goed nieuws voor de VVV in Oosterhout! Zeker met de meivakantie voor de deur.

Tijdelijke openingstijden

Omdat VVV Oosterhout gevestigd zit in Gebouw De Bussel,wat een doorstroomlocatie is, heeft de organisatie rondom de opening net even wat meer tijd nodig. Daarom zal de VVV open gaan vanaf maandag 3 mei.

De tijdelijk gewijzigde openingstijden zijn dan als volgt:

Maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur.

Telefonisch zijn we bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 13.00 uur.

Meivakantie

Heb je inspiratie nodig voor een leuke activiteit? Of zoek je die ene fiets- of wandelkaart voor een mooie route door de omgeving? Dan zit je goed bij de VVV! Wij helpen je graag op weg. Uiteraard kun je ook nog steeds terecht voor cadeaubonnen en de leukste souvenirs.

Goed om te weten

De overige gebruikers van Gebouw de Bussel (Bibliotheek Theek 5 en Theater de Bussel) zullen helaas nog even gesloten moeten blijven. Voor Bibliotheek Theek 5 geldt dat je terecht kunt bij hun Theek Away Loket. Dit houdt in dat je boeken kunt reserveren en op vaste dagen kunt afhalen. Deze afhaaldagen zijn maandag- en woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur en vrijdag tussen 13.00 en 19.00 uur. Ook bestaat de mogelijkheid om een studieplek te reserveren bij Theek 5. Hoe het allemaal precies werkt, lees je op de website van Theek 5: www.theek5.nl

Kijk voor alle toeristische informatie over Oosterhout op: www.proefoosterhout.nl

Graag tot snel in onze VVV-shop!

VVV Oosterhout​   Torenstraat 8​​4901 EJ Oosterhout

tel. 085-7441102​e-mail: info@vvvoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.