Dodenherdenking 4 mei 2021 alleen op ORTS en internet

Ook dit jaar maken we door de coronacrisis de dodenherdenking thuis mee. Er zijn nog geen herdenkingen met publiek mogelijk. Dat betekent dat ook de traditionele herdenkingen bij het bevrijdingsmonument in het park, bij de herdenkingsplekken in de kerkdorpen, op het Pools Ereveld en bij de Engelse graven aan de Bouwlingstraat niet doorgaan.

In plaats daarvan nodigen we iedereen uit om op 4 mei 2021 om 19.45 uur af te stemmen op de ORTS-tv voor een uitzending van een aangepaste Oosterhoutse dodenherdenking. Burgemeester Buijs houdt tijdens deze herdenking een toespraak.

De uitzending is hierna ook te bekijken via de gemeentelijke kanalen. De toespraak van de burgemeester zal terug te lezen zijn op www.oosterhout.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.