VV Oosterhout biedt nog plaatsen aan seniorenteams voor seizoen 2021-2022

De jeugdopleiding van VV Oosterhout groeit gelukkig nog wekelijks met aanmeldingen van nieuwe pupillen en junioren.

Hier zijn we natuurlijk apetrots op, het bevestigd ons dat de enkele jaren geleden ingeslagen weg de juiste is.

Volgens het voetbalplan “Met plezier presteren van mini pupil tot zondag 1” worden onze jonge voetballers en voetbalsters met veel plezier het voetbalspel aangeleerd.

Plezier vormt daarbij volgens ons de basis voor het leveren van de o zo belangrijke prestatie!

Naast plezier is natuurlijk het voetbalniveau ook zeer belangrijk binnen onze vereniging. Om dit niveau te verhogen worden jaarlijks diverse trainers en trainsters opgeleid in nauwe samenwerking met de KNVB. Immers kan een goed opgeleide trainer of trainster de kinderen uit onze opleiding nog beter leren voetballen.

Op dezelfde manier als binnen onze jeugdopleiding proberen we een lijn te trekken naar het seniorenvoetbal.

Met een zondag selectie (zondag 1 en 2) en een zaterdag standaard elftal (zaterdag 1) proberen we zowel op zondag als op zaterdag een attractief niveau te bieden.

De komende week zullen we onze voorlopige zondag selectie voor het seizoen 2021-2022 naar buiten brengen.

Hier zal een flinke impuls worden gegeven door spelers dieaansluiten bij deze selectie vanuit onze O19 lichting! Precies zoals we het graag willen.

Naast het spelen op niveau biedt VV Oosterhout ook meer dan voldoende ruimte aan seniorenteams die op zaterdag of zondag recreatief willen trappen.

Dit aangevuld met diverse 35+ en 45+ teams welke op de vrijdagavonden hun competitie spelen.

Elk seniorenteam bij VV Oosterhout wordt de mogelijkheid geboden om 2x per week te trainen, de kantine op Sportpark de Contreie is hierbij ook elke avond geopend voor een hapje of drankje voor of na de training. Ook op zaterdag en zondag is onze kantine altijd geopend voor de o zo belangrijke versnapering.

Voorafgaand en na afloop van elke training of wedstrijd heb je als seniorenteam een kleedkamer ter beschikking om jezelf te kunnen douchen (dit natuurlijk op het moment dat de corona maatregelen dit weer toe gaan laten) 

Daarnaast is VV Oosterhout een actieve vereniging voor al haar leden, we organiseren een wekelijkse club avond op de donderdag, een jaarlijkse all-in clubavond waar ook de speler en speelster van het jaar worden gekozen voor ieder seniorenteam, we organiseren een geweldig voetvolley toernooi voor senioren en diverse andere leuke activiteiten zoals kerstborrel, nieuwjaarsreceptie en vele andere zaken.

Wil jij met je vrienden weer gaan voetballen? Of zoek je een leuke vereniging waar je als seniorenteam meer dan welkom bent en er zeker ook meer dan bij hoort?

Neem dan vandaag nog contact met ons op om samen alle mogelijkheden hiervoor een op een rijtje te kunnen zetten?

Je kan contact met ons opnemen via secretariaat@vvoosterhout.nl en je mail richten aan Nick Oprins. Nick is binnen ons bestuur verantwoordelijk voor de recreatieve seniorenteams.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.