Oosterhout sprint ?‍♂️naar top 5 bij NK Tegelwippen!

Een schoon en gezond klimaat en milieu, dat vraagt iets van ons allemaal. Meer beplanting en minder bestrating zorgt ervoor dat we meer regenwater op kunnen vangen tijdens hevige regenval en dat de warmte ’s zomers tegen gehouden kan worden. Daarom doet de gemeente Oosterhout mee aan het #NK Tegelwippen, waarin we strijden tegen andere gemeenten om zoveel mogelijk tegels te verwijderen.

Inmiddels zijn er al 8576 tegels in Oosterhout gewipt. Daarmee staat Oosterhout nu op plek 5 van de 80 gemeenten die meedoen aan de wedstrijd! Help jij mee ?om Oosterhout naar de eerste plaats te tillen? Je kunt jouw gewipte tegels nog tot 30 september invoeren via www.nk-tegelwippen.nl/meedoen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.