Indrukwekkend afscheid van Andreo Sips bij TSC

Het leek er sterk op dat zelfs de weergoden het afscheid van onze grote vriend niet zagen zitten.  De nacht vooraf zware storm , voor tijdens en na de bijeenkomst alleen maar veel regen en somber weer. Een van de laatste wensen van Andreo was om op een passende manier langs TSC gaan. Daar waar zijn grote vrienden klaar stonden om de hemel alvast blauw te kleuren. Zeker gezien alle maatregelen die nog steeds gelden i.v.m. corona was het een prima idee om gebruik te maken van de grote parkeerplaats bij TSC. Op deze manier was het dus mogelijk om alle leden van deze club de gelegenheid te geven een laatste groet uit te brengen. Heel emotioneel  en zeker indrukwekkend. Na deze buiten bijeenkomst werd in een kleinere kring met familie en vrienden afscheid genomen in het crematorium. Nog lang zal er nagepraat gaan worden over alles wat er de laatste maand is gebeurt . Maar dat we een van de grootste vrijwilligers bij TSC heel node gaan missen moge duidelijk zijn . Zelfs dat staat nog maar in een heel  klein schril contrast tegenover het grote verlies binnen  het gezin Sips en hun familie , helaas  !                                                                                                                                           HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.