Resultaten tweede corona-analyse te volgen via livestream

Het Oosterhoutse gemeentebestuur heeft, samen met inwoners, organisaties, verenigingen en ondernemers in onze gemeenten, voor de tweede keer de gevolgen van de coronacrisis voor de Oosterhoutse samenleving in beeld gebracht. De resultaten worden donderdagavond 27 mei a.s. bekend gemaakt. Via een livestream vanuit Theater De Bussel geven wethouders Clèmens Piena en Robin van der Helm vanaf 19.30 niet alleen tekst en uitleg over de analyse, ze geven ook aan welke (vervolg)stappen het gemeentebestuur in het kader van coronaherstel wil gaan zetten. De livestream is vanaf 19.30 uur te volgen via: https://www.theaterdebussel.nl/gemeente-oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.