Oosterhouter met geld en drugs aangehouden

Een 19-jarige Oosterhouter is zaterdag 29 mei 2021 omstreeks 20.50 uur op de parkeerplaats aan de Buurstede aangehouden ter zake witwassen en drugsbezit. In de auto lag een tas met daarin 850 euro aan contant geld in kleine coupures. In zijn rechterbroekzak werden veertien zakjes met henneptoppen aangetroffen. De politie onderzoekt of de Oosterhouter in drugs handelt.

Agenten surveilleerden zaterdagavond op het Paterserf. Ze zagen dat op een parkeerplaats aan de Buurstede een auto stond met daarin een man. Ze besloten een controle in te stellen. Ze roken dat er uit de auto een hennepgeur kwam. De bestuurder, een 19-jarige Oosterhouter, bleek voor te komen ter zake drugsbezit. De dienders zagen dat in de middenconsole een stukje hennep lag. Hierop werd de auto verder onderzocht. In auto lag een tas met daarin 850 euro aan briefgeld in kleine coupures.  Hierop werd besloten de verdachte aan te houden. In zijn kleding werden vervolgens nog veertien zakjes met henneptoppen aangetroffen. De verdachte werd vastgezet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.