De Theaters van Oosterhout gaan weer van start

Het wordt mooier dan ooit!

De Theaters van OosterhoutTheater de Bussel en De Schelleboom gaan weer van start! Een nieuw theaterseizoen staat voor de deur en het belooft MOOIER DAN OOIT te worden. Op zaterdag 26 juni start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 2021/2022.

Alle artiesten en medewerkers van alle theaters in Nederland staan werkelijk te trappelen om weer vol aan de slag te gaan op en achter het podium. Theater de Bussel en De Schelleboom kijken reikhalzend uit naar een bruisend theaterseizoen met foyers die weer gonzen van gezelligheid, volle zalen met enthousiast publiek en een oorverdovend applaus. 

Op zaterdag 26 juni om 10.00 uur starten Theater de Bussel en De Schelleboom de officiële kaartverkoop voor het Theaterseizoen 2021-2022. 

Zowel Theater de Bussel als De Schelleboom hebben weer een prachtig gevarieerd programma met fantastische artiesten samengesteld, met werkelijk voor ieder wat wils. Je kunt hun theaterprogramma’s alvast bekijken op www.theaterdebussel.nl en www.deschelleboom.nl/theater.

Eindelijk kunnen alle theaterliefhebbers hun culturele hart weer ophalen. Dit theaterseizoen wordt ongetwijfeld… Mooier Dan Ooit. 

Openingstijden Theater de Bussel

De VVV-theaterbalie is geopend van maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur. 

De Schelleboom

Voor aanvullende informatie is De Schelleboom zowel overdag als ’s avonds te bereiken op 0162-437165.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.