Financiële ondersteuning scoutingverenigingen

Tijdens de coronacrisis hebben ook scoutingverenigingen hun activiteiten moeten aanpassen. Een direct gevolg van de sluiting is het verlies aan inkomsten, terwijl de vaste lasten gelijk zijn gebleven. Hierdoor dreigt een exploitatietekort voor deze verenigingen met financiële problemen tot gevolg. Daarom heeft het college besloten drie Oosterhoutse scoutingverenigingen financieel te ondersteunen uit de ontvangen rijkscompensatiemiddelen. Een aantal culturele instellingen en sportverenigingen zijn in eerder stadium vanwege de impact van de coronacrisis als huurders van gemeentelijke panden gecompenseerd. Scoutingverenigingen vielen niet binnen deze groep.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.