Parkfeest gaat toch niet door!

Helaas moet Stichting Parkfeest jullie informeren dat Parkfeest Oosterhout op 3, 4 en 5 september niet doorgaat. Er is aangekondigd dat festivals tot eind september nog steeds onder strikte voorwaarden mogen plaatsvinden. Eén van die voorwaarden is: ‘met een maximum van 750 bezoekers’. Het Parkfeest biedt plek aan 6000 bezoekers per dag.

De organisatie heeft het afgelopen jaar keihard gewerkt om weer een schitterend Parkfeest te organiseren en jullie waren klaar om er samen met de organisatie weer een feestje van te maken!

Dit is niet het bericht, waar Oosterhout op gehoopt had, maar stichting Parkfeest is blij dat er nu duidelijkheid is en ze respecteren het besluit van de overheid.

Maar wees gerust, want wat in het vat zit verzuurt niet, in 2022 gaat alsnog de 24e editie van het Parkfeest op 10, 11 & 12 Juni 2022 van start! Dus reserveer deze datum, als je liefhebber bent, alvast in je agenda!

Achter de schermen is de organisatie van het Parkfeest al begonnen met het programma van 2022 en waar mogelijk zullen ze het programma zo veel mogelijk doorschuiven. Hou de ORTS dus in de gaten!

Zoals eerder aangekondigd ontvangen alle ticketkopers hun geld terug. Voor 1 september ontvangen alle ticketkopers een e-mail met daarin meer informatie!

Stichting Parkfeest ziet jullie graag weer op 10,11 & 12 juni 2022!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.