Zonnebrandcrème uit een paal

Gij zult niet verbranden! Op 18 augustus is er een zonnebrandpaal geplaatst op de markt in Oosterhout. Bij deze paal kun je als voorbijganger gebruik maken van zonnebrandcrème, een idee van initiatiefneemster Lynn van Gils.
Lynn is huidtherapeut in opleiding, heeft haar eigen schoonheidssalon in Oosterhout en wil mensen graag bewust maken van de gevaren van UV-straling:

“Helaas komt huidkanker steeds meer voor. Ongeveer 20 procent van alle Nederlanders krijgt vroeg of laat te maken met een vorm van huidkanker. Dit komt voornamelijk door een overmatige blootstelling aan UV-straling.

Met een zonnebrandpaal kan iedereen gratis gebruik maken van zonnebrandcrème en bescherm je jezelf beter tegen de gevaren van UV-straling als je lekker een drankje wil doen op het terras!
”Het is het beste om elke twee uur en altijd na het zwemmen jezelf opnieuw in te smeren met zonnebrand. Ook in het voorjaar of in de schaduw kun je snel verbranden. Lynn hoopt dat de zonnebrandpaal een positief effect heeft en dat mensen zich beter bewust worden van de gevaren van UV-straling.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.