Oranje tijdelijk geel

De komende periode zullen er in Oosterhout tijdelijk gele PBD-afvalzakken verkrijgbaar zijn in plaats van oranje PBD-afvalzakken.

PBD staat voor plastic, blik en drankkartons. Door leveringsproblemen bij de huidige leverancier is ervoor gekozen om snel over te schakelen naar een andere leverancier. De zakken van deze nieuwe tijdelijke leverancier zijn geel en bevatten geen gemeente logo. 

Tijdelijke bevoorrading

Door het leveringsprobleem hebben enkele afhaalpunten op dit moment geen PBD-zakken meer. Om dit snel op te vangen is ervoor gekozen te wisselen naar een tijdelijke leverancier. De gele zakken van deze leverancier bevatten geen gemeentelogo. Er wordt verwacht dat de schappen van de afhaalpunten morgen vóór 17.00 weer bevoorraad zijn met de tijdelijke gele afvalzakken. Het is nog niet duidelijk wanneer de oranje zakken terugkeren. De diverse afhaalpunten zijn geïnformeerd over de situatie. 

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen over de tijdelijke afvalzakken? Neem dan contact op met de helpdesk afval

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.