De Grote Oosterhoutse Kennisquiz, na digitaal, nu gelukkig weer normaal

Gelukkig. Na het digitale experiment met de Grote Oosterhoutse Kennisquiz vorig jaar – met nogmaals dank aan de ORTS – kan de veertiende editie van de Oosterhoutse quiz der quizzen gewoon weer plaatsvinden in de vertrouwde en feeërieke omgeving van Stadstuin De Schelp. En wel op zondag 19 september, vanaf 15.00 uur.

Teams van minimaal drie en maximaal vijf deelnemers kunnen zich inschrijven via het e-mailadres oosterhoutsekennisquiz@gmail.com. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

In veel gevallen heeft de coronapandemie bij ondernemers en organisaties geleid tot
revolutionair andere inzichten of baanbrekende verdienmodellen, maar de organiserende Stichting De Neus kan eenieder geruststellen. In het geval van de Grote Oosterhoutse Kennisquiz is dat niet aan de orde. Hoogstens zal er tijdens de quiz een klein nieuw element voorbijkomen, maar dat is het dan ook.

De quiz volstrekt zich ook nu weer volgens het bekende stramien: zestig vragen over onderwerpen die veel, weinig of in de verste verte bijna niets met Oosterhout te maken hebben. En dat verdeeld over zes rondes: vier algemene kennisrondes, een plaatjesronde en een muziekronde. En uiteraard zijn de vragen, traditiegetrouw, weer makkelijker dan vorig jaar. Wie de meeste antwoorden goed heeft, is de winnaar. Dus niks geen shoot-outs, finalerondes of meer van die moderne onzin. Zo simpel kan een quiz immers zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.