‘Samenscholen bij Pannehoef’ en ‘Nieuwe Dag’

KICK-OFF TIJDENS OPEN HUIS VAN PANNEHOEF OP 12 SEPTEMBER.

Tijdens het Open Huis bij Pannehoef op 12 september is er in de middag de kick-off van het dagprogramma “Samenscholen bij Pannehoef” en de kick-off van het project ‘Nieuwe Dag’ van Actief Zorg.
Het dagprogramma en het project bieden activiteiten voor mensen die zich soms eenzaam voelen. Alles is gericht op het ontplooien en bevorderen van nieuwe activiteiten en om nieuwe contacten te leggen.

Tijdens het Open Huis kan men alles te weten komen over het aanbod. Zo zijn er voorproefjes van de nieuwe workshops en is er de gelegenheid om kennis te maken met de mensen achter het programma. Ook zijn er verschillende demonstraties en optredens die, onder het genot van een hapje en een drankje, bekeken kunnen worden. Om het bezoek te verdelen over de middag  zijn er drie startmomenten, namelijk om 13.30, 14.30 en 15.30 uur. Uiteraard nemen wij hierbij altijd de coronamaatregelen in acht. 

Vanaf 14 september 2021 biedt Pannehoef een zeer gevarieerd en actief dagprogramma. Samenscholen bij Pannehoef bevat een breed pallet aan activiteiten om op een laagdrempelige manier sociaal culturele activiteiten te ondernemen en mensen te ontmoeten. Denk hierbij aan schilderen, fotoworkshops, salsadansen, maar ook gezellig samen eten of een voorstelling bekijken. De activiteiten zijn verdeeld over de hele week. Voor de lessen wordt een kleine vergoeding gevraagd, andere activiteiten zijn vrij toegankelijk. Naast Samenscholen bij Pannehoef vind je vanaf 14 september ook Nieuwe Dag in Pannehoef. Deze gratis inloop van Actief Zorg vindt elke dinsdagmiddag en donderdagochtend plaats, aanmelding hiervoor is niet nodig. Iedereen is welkom!

Op de kick-off middag zelf kunnen de bezoekers zich inschrijven voor de activiteiten of via de website van Pannehoef. Daar is ook het volledige programma te vinden: www.pannehoef.com.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.