Ontdek h19 tijdens de Snuffelweek

Kom kijken, luisteren en meedoen in de Snuffelweek en ontdek met welk creatief of muzikaal talent je dit jaar aan de slag wil. In de week van 6 september organiseert h19 dagelijks verschillende gratis activiteiten op het gebied van muziek, dans, theater en kunst. 

Op h19.nl/snuffelweek vind je het programma van de Snuffelweek. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon binnen lopen! Of je nou jong of oud bent, beginner of gevorderd, je vindt zeker een cursus die past bij jouw creativiteit. 

Ben je enthousiast geworden? Meld je dan snel aan voor het nieuwe seizoen. De cursussen beginnen vanaf 13 september.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.