De Gerarduskalender 2022 is al verkrijgbaar

Voor eenieder die hem alvast wil aanschaffen. Voor de mensen die niet kunnen wachten en al stiekem de kalender willen inzien: vanaf 1 september 2021 is de overbekende Gerarduskalender weer verkrijgbaar in Antoniushuis “De Vinder” aan de Sint-Vincentiusstraat 113a te Oosterhout. Gerarduskalenders zijn niet in de winkel verkrijgbaar. 

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. De kalender met gratis schild kost maar € 8,50. Dit jaar is het schild ook weer aan beide kanten bedrukt. Graag zo veel mogelijk gepast betalen.

De Gerarduskalender is uniek in zijn soort met elke dag een mooie spreuk om de dag te beginnen. Op de achterkant staan afwisselend moppen, gedichten, recepten, puzzeltjes, informatie over verschillende onderwerpen. Op de voorkant staan ook alle verjaardagen van het Koninklijk Huis en de zonsopgang en -ondergang.

De Gerarduskalender wordt elk jaar met zorg en plezier samengesteld door een uitgebreide redactie van personeel en vrijwilligers rondom Klooster Wittem [Limburg].

Bent u moeilijk ter been, neem dan telefonisch contact op met Thea van der Zanden 0162 – 459 167. 

Met de koop van de Gerarduskalender steunt u alle activiteiten die vanuit Klooster Wittem worden georganiseerd. Zie www.gerarduskalender.nl.

Openingstijden Antoniushuis:

maandag, dinsdag, woensdag donderdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur.

Op dinsdagmiddag is het Antoniushuis ook geopend van 13.30 – 16.00 uur.

Telefoon: Antoniushuis “De Vinder”   0162 – 470 954

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.