Druivenplukkers gevraagd!

De zusters van het klooster Sint-Catharinadal in Oosterhout staan binnenkort weer voor een opgave: De wijnoogst 2021 zal worden binnengehaald. Hiervoor zijn veel vrijwilligers bereid een dagje mee te werken. Een unieke ervaring en je hoeft er niet voor naar Frankrijk!
De oogst, de vijfde alweer voor de zusters, start op maandag 4 oktober en loopt vermoedelijk door tot vrijdag 15 oktober. Ondanks de vele aanmeldingen is er nog plaats om mee te plukken onder het motto: Vele handen maken licht werk.
De plukdag begint elke dag om 07.45 uur en tussen de middag krijg je een lunch aangeboden.
Meer informatie en aanmelden kan via de website van het klooster:
www.sintcatharinadal.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.