Wethouder Marcel Willemsen gaat stoppen

Na de komende gemeenteraadsverkiezingen zal wethouder Marcel Willemsen niet meer terug keren als wethouder in het college van Oosterhout. Dat vertelde Marcel tijdens het radioprogramma Oosterhout Vandaag. Marcel die al bijna 12 jaar deze taak vervult vind het tijd voor wat anders. Ook zal hij niet meer tijdens de komende verkiezingen op de lijst staan van het CDA. Persoonlijke zaken waar Marcel trots op terug kijkt zijn o.a. De mooie nieuwe Bussel, het behoud van het bedrijf Oranjewoud voor Oosterhout en het realiseren van de groene wijk De Contreie. Marcel zal in de toekomst wel actief blijven als bestuurder binnen het bedrijfsleven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.