Marco Broos nieuwe Stadsfotograaf van Oosterhout

Vanmiddag (zondag 3 okt) vond de bekendmaking plaats van de winnaar van de wedstrijd Stadsfotograaf in Theek5. Marco Broos is de winnaar, nogmaals gefeliciteerd! Marco zal vanaf nu o.a. het Instagram-account stadsfotograaf_oosterhout overnemen van de vorige stadsfotograaf Silvia Struik. Hierop staan de mooiste plaatjes van Oosterhout; volg jij dit account al?!

Verder werden ook de overige deelnemers van de wedstrijd in het zonnetje gezet en was er ook aandacht voor het afscheid van de 1e stadsfotograaf Silvia Struik. Iedereen kreeg een mooie bos bloemen en een attentie. Dankjewel Silvia voor jouw bijdrage en prachtige foto’s!

Binnenkort gaat Marco met de commissie Stadsfotograaf en de gemeente om tafel om zijn ideeën voor de invulling van de Stadsfotograaf te bespreken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.