1 november start EET Met je hart in Oosterhout


Samen eten maakt alles mooier

We kunnen en mogen weer ontmoetingen organiseren voor kwetsbare ouderen. Daar zijn we ongelooflijk blij om en onze ouderen echt aan toe. Om zoveel mogelijk ouderen lokaal weer mee te laten doen organiseren wij vanaf maandag 1 november samen met de lokale horeca en foodondernemers EET met je hart.

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan EET met je hart organiseert stichting Met je hart Oosterhout ontmoetingen voor ouderen uit Oosterhout. Zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting.

Met jouw euro brengen we mensen bij elkaar
Help mee en steun onze campagne met jouw euro. Want samen maken we het leven van onze buren, dorps- en stadsgenoten mooier. Dat wil jij toch ook? EET met je hart bij een van onze trouwe horecapartners of foodondernemingen van maandag 1 november tot en met zondag 12 december.

Lokaal eenzaamheid verzachten
De EET met je hart campagne wordt omarmt door onze trouwe horecapartners en lokale foodondernemers. Samen halen zij tijdens de campagne zo veel mogelijk geld op, zodat wij voor onze ouderen structureel het verschil kunnen blijven maken. Met als doel: lokaal voor lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk!

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen we voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers.
“Hier heb ik zo naar uitgekeken! Hier kan ik een paar dagen van genieten

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.