Albert Heijn Arkendonk verzorgt distributie Jeugdontbijt Oosterhout

Alleen al in Oosterhout gaan rond de 250 kinderen met honger naar school. Veel van deze gezinnen hebben niet de mogelijkheid om voor hun kinderen een goed en gezond ontbijt te regelen.
Stichting Nationaal Jeugdontbijt helpt deze kinderen door iedere week een boodschappentas met ontbijtjes te bezorgen. Natuurlijk kan dat niet zomaar en hebben ze de hulp van de gemeente nodig. Daarom werd er een motie door de meerderheid van de gemeenteraad aangenomen om deze kinderen te helpen. Eerst met 30 ontbijtjes dit jaar en vanaf januari voor de hele gemeente.
Dat er behoefte is was wel duidelijk want binnen een week hadden meer dan 20 kinderen zich aangemeld.
De eerste weken zijn bezorgd en dat kon niet gebeuren zonder de medewerking van Albert Heijn Arkendonk. Zij zorgen ervoor dat de ontbijtjes klaar staan zodat ze bezorgd kunnen worden. Dat is met 20 ontbijtjes nog wel te doen maar als het er straks meer dan 100 zijn toch een flinke klus.
Mocht u zelf moeite hebben om uw kinderen een goed ontbijt voor te zetten? Meld u zich dan aan bij: www.nationaaljeugdontbijt.nl of tip mensen van wie u weet dat zij in een lastige situatie zitten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.