Halloween Shopping Night in Winkelcentrum Arkendonk

Op vrijdagavond 29 oktober kun je gaan griezelen tijdens de speciale Halloween Shopping Night in Winkelcentrum Arkendonk.
Halloween koopavond Arkendonk
Op vrijdagavond 29 oktober is het griezelen en spoken op Winkelcentrum Arkendonk. Patrick Schouten, bestuurslid van de winkeliersvereniging: “We hebben een flinke groep vreemde wezens die op vrijdagavond over ons winkelcentrum zullen ronddolen. Natuurlijk zorgen we voor sfeervolle aankleding van het plein en ook de etalages zullen veelal in Halloween-stijl zijn aangekleed. Bovendien er staat er een DJ op het plein die zal zorgen voor sfeervolle en spooky muziek muziek op het plein.”
Speurtocht voor kinderen
Maar ook aan de kinderen is gedacht. Patrick: “Alle kinderen tot 12 jaar kunnen bij de DJ een deelnameformulier halen voor een Halloween Speurtocht door ons winkelcentrum. Het is de bedoeling dat ze de spookjes tellen die in ons winkelcentrum op de ruiten van de winkels zijn geplakt. Voor iedereen die meedoet en het juiste aantal spookjes heeft geteld ligt er een lekkere traktatie klaar!” De speciale Halloween Koopavond start op vrijdagavond 29 oktober om 18.00 uur en zal duren tot 21.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.