Roosendaal – TSC 2-3 opnieuw dik verdiend

Vandaag mocht TSC af reizen naar Roosendaal. Daar waar altijd strijd en passie nodig zijn om de punten te pakken . Dit gaat op voor beide partijen , we hebben het gezien ook vandaag was dat niet anders. Maar ondanks alle slechte weersvoorspellingen en de hevige regenval was TSC na 90 minuten de dik verdiende winnaar. TSC was echt weer de bovenliggende partij. Al na 15 minuten was het raak , de 0-1 voor TSC door Tom Rijvers na een assist van Raymon Raams . Lang had TSC geen plezier van deze voorsprong want in de 17e minuut lag de gelijkmaker uit een vrije trap van Roosendaal al in het mandje. Gelukkig kon TSC door het betere spel en de vele kansen nog voor rust de 1-2 laten aantekenen door Tim Rubenkamp. Pal voor rust werd er nog een goal van TSC afgekeurd waar zeker vraagtekens over gesteld werden . Na de thee alleen nog maar TSC dat het spel bepaalde en de 1-3 kon eigenlijk niet uitblijven . Echter tegen alle verhoudingen kwam Roosendaal zelfs op 2-2 bij een van de spaarzame uitvallen . Een overtreding door de vele regenval en heel glad veld werd bij het ingrijpen op de bal ook een speler mee van Roosendaal naar de grond gewerkt. Je kunt hem geven of niet was de meest gehoorde opmerkingen langs de zijlijn. De pingel werd in ieder geval prima binnen geschoten en de 2-2 een feit. Toch had iedereen bij TSC nog vertrouwen in een goede afloop dankzij het vele balbezit en de overmacht die TSC op de mat etaleerde. Kort voor het einde was het dan ook zover. Een inzet van TSC kwam via de paal terug het veld in waar aanvoerder Marnix van der Velden geen moeite had om de winnende 2-3 binnen te werken. Roosendaal kwam zelfs na die tegen treffer niet meer in de buurt van de goal van TSC en ondanks het feit dat er lange tijd werd bijgetrokken trok TSC de dik verdiende overwinning beheerst over de streep. Komende week komt Beek Vooruit op bezoek dat zondag een 0-4 wist om te zetten in 5-5. Dus dat deze ploeg kan strijden moge duidelijk zijn . TSC is gewaarschuwd. Opstelling TSC : Marnix van der Velden , Bas Blokdijk , Jelle Strijtveen , Raymon Raams , Ryan Snoeren , Paul van Zon , Tadhg Bekkers , Jurendel Dorand , Tom Rijvers ,Tim Rubenkamp , Bart van den Hoven , Wissels : Jonathan Yuya , Dennis , Berry de Ram , Nino Doelman , Loick Smakman . HJ

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.