JUMBO Arkendonk wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Op 17 november verwelkomt Jumbo opnieuw haar klanten
De Jumbo winkel aan Arkendonk 36 in Oosterhout krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals verse traiteurmaaltijden, borrelschalen met verse producten en lokaal gebrouwen speciaalbieren. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 27 oktober tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 17 november kunnen inwoners van Oosterhout en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig tot en met zondag 21 november). Filiaalmanager Bas Donkelaar vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.350 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo zijn er traiteurmaaltijden verkrijgbaar die in de winkel vers worden bereid en borrelschalen met verse producten, zoals bijvoorbeeld carpaccio en vitello tonnato. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Een andere toevoeging aan het assortiment, zijn speciaalbieren van lokale brouwerijen zoals Brouwerij Lastige Broertjes en Bourgogne Kruis. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en kunnen afrekenen bij een caissière. Ook komen er self checkout kassa’s, waarbij klanten hun boodschappen zelf binnen een handomdraai af kunnen rekenen.

HEMA assortiment
In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 3 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Oosterhout verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkels aan Nieuwe Bouwlingstraat 2 en aan Zuiderhout 4 in Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.