Elluf Elluf Viering gaat vooralsnog door, zij het in een afgeslankte vorm

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen, is er ook in Oosterhout de vraag gerezen hoe om te gaan met de geplande Elluf Elluf Viering op donderdag 11-, vrijdag 12- en zaterdag 13 november as.
De afgelopen dagen heeft er dan ook overleg plaatsgevonden tussen de Gemeente Oosterhout en alle betrokken partijen, waarbij de wens is uitgesproken het carnavalsseizoen ‘21 – ‘22 saome te kunnen openen in een vorm passend bij de huidige maatregelen.
Dit betekent dat er op dit moment door de betreffende partijen gewerkt wordt aan een aangepaste programmering om deze drie dagen vorm te geven. De verwachting is dit programma op dinsdag 9 november te kunnen presenteren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.