WINTERSE ZOMERschool

De ZOMERschool Oosterhout organiseert als opmaat voor de zomer 2022 een 9-tal winterse activiteiten, die gehouden zullen worden in januari en februari op de dinsdagen en donderdagen alsmede een 2-tal zondagen. De periode is van 18 januari t/m 10 februari 2022. Het team heeft weer een aantal leuke activiteiten weten samen te stellen.

Zo is er een filmmiddag, een bezoek aan de Traditiekamer, een bezoek aan het Bakkerijmuseum, een workshop bonbons maken, een high tea, een stamppottenfestival, een bezoek aan reptielenhuis De Aarde, een snert wandeling en een muzikale (slot-)middag. Er zit voor iedereen vast wel iets tussen dat aanspreekt. De inschrijving staat open vanaf 10 november en sluit op 24 november2021.

Op de website www.zomerschooloosterhout.nl staat alle informatie uitvoerig vermeld en is ook het inschrijvingsformulier te downloaden. Ook zijn inschrijfformulieren verkrijgbaar bij de activiteitencentra De Bunthoef, Dommelbergen, De Slotjes en Surplus – Klappeijstraat 44.

Het team heet u graag welkom op één van de activiteiten!

2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.