Opening carnavalsseizoen gaat niet door

Saome as Vanouds tradities vieren, wat is er reikhalzend naar uitgekeken. Carnaval zit in het hart, en de OCS had dolgraag ‘saome’ het carnavalsseizoen ’21 – ’22 geopend op zaterdag 13 november, maar gezien de huidige Corona cijfers en de maatregelen die het kabinet heeft aangekondigd, kunnen ze nu niet anders dan concluderen dat ook een kleinschalige opening van het carnavalsseizoen niet meer passend is.

Alle geplande activiteiten van Stichting Elluf Elluf Viering en OCS De Smulnarren komen daarmee, te vervallen.

De OCS denkt na over een goed alternatief om op een later tijdstip alsnog het carnavalsseizoen officieel te openen en Jaonus Vataon te presenteren. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit bekend gemaakt aan alle Smulnarren.

Hou het hoofd koel en ons carnavalshart warm!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.