Aankomende zondag, 21 november, komt Sinterklaas aan in Oosterhout

Dit jaar is de intocht op 2 plekken te bekijken!

Op de Heuvel wordt een groot scherm geplaatst. Daarop zal rechtstreeks de aankomst van de Pakjesboot bij de Korenbocht te zien zijn. In de haven is niet veel ruimte, dus daar zullen geen activiteiten worden georganiseerd. De burgemeester zal Sinterklaas en de Pieten dan ook welkom heten op de Heuvel in Oosterhout.

Je kunt dus kiezen waar je de aankomst en de intocht van de Sint en de Pieten wilt beleven dit jaar. Het programma en de show op de Heuvel starten op zondag 21 november om 11.30 uur. De aankomst van de boot is daar live te zien op groot scherm. Wil je naar de Korenbocht, zorg dan dat je daar om 12.00 uur bent. Lekker hard zingen en springen en daarna snel mee naar de Heuvel.

Alle informatie over de intocht en Sinterklaas in Oosterhout is te vinden op: https://bit.ly/2IHtsuX

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.