Verkiezing Jeugdprins(es) Kaaike XVIII & GROOTKindergevolg 2022

Elluf Elluf ligt alweer achter ons en dat betekent voor de Snotnarren in Kaaiendonk dat ze zich kunnen opgeven voor de verkiezing van Kaaike XVIII & GROOTKindergevolg. Op zondag 16 januari 2022 wordt alweer voor de 5e keer deze verkiezing georganiseerd. Alle Snotnarren die hieraan mee willen doen, kunnen op de website van OCS De Smulnarren het inschrijfformulier downloaden of digitaal invullen samen met hun ouders.

In de loop der jaren is het GROOTKindergevolg aardig uitgebreid. Als je wil weten waar je, je voor in kunt schrijven, lees dan eerst hieronder welke verschillende rollen er zijn in het gevolg.

  • Jeugdprins(es) Kaaike moet zich goed kunnen presenteren. Naast spontaan zijn en met veel plezier carnaval willen vieren, moet je ook durven spreken op het podium. Daarbij is een vrolijke lach belangrijk.
  • het Adjudantje Een jeugdprins(es) kan niet zonder een goede helpende hand. Het Adjudantje helpt Kaaike waar het nodig is en heeft de adjudantentas bij zich met hierin de oorkondes.
  • Jaonuske zorgt er als carnavalspolitie voor dat alles goed gaat. Waar Kaaike komt mogen alle Snotnarren feesten en Jaonuske let hierbij op de feestregels.
  • NARreTJE mag alles, alleen als Kaaike spreekt ben je oplettend. Verder spring, dans en zing je mee op de muziek en zorg je voor de vrolijke noot.
  • Raadje van XI hoort erbij in het kader van het GROOTKindergevolg. Dit is een belangrijke rol. Zij zorgen ervoor dat tijdens het feesten het dak eraf vliegt.
  • Jeugdmariekes dansen mee op de muziek. Ze proberen iedereen mee te krijgen in de gezelligheid.
    Lijkt het je leuk om mee te doen aan de verkiezing, lees dan eerst goed het reglement op de website van OCS De Smulnarren; www.smulnarren.nl. Doe dit samen met je ouders zodat ook zij goed op de hoogte zijn. In het reglement vind je ook de Kaaike Kalender, hierop zijn alle data te vinden wanneer Kaaike & GROOTKindergevolg opstap gaan. Inschrijven kan digitaal of door het ingevulde formulier in de Kaaike brievenbus te stoppen bij de Oosterhoutse feestwinkel in Arendshof. Inschrijven kan tot 31 december 2021.

Kaaike’s Kinderinsigne 2022
Sinds 2008 hebben Kaaike en de Snotnarren van Kaaiendonk ook een eigen insigne. Al heel wat van deze insignes zijn door Snotnarren zelf ontworpen. Ook in 2022 zijn we opzoek naar een mooi en kleurrijk ontwerp hiervoor. Wil jij dat jouw ontwerp 1200 keer te zien is in Kaaiendonk, doe dan mee met de ontwerpwedstrijd. Alle informatie over hoe je dit moet doen, is te vinden op de website van OCS De Smulnarren. Ontwerpformulieren kunnen, volledig ingevuld, ingeleverd worden in de Kaaike brievenbus bij de Oosterhoutse Feestwinkel. Ook dit kan tot 31 december 2021.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.