Zandsculpturen in de Antoniuskerk gaan in winterslaap

Vanaf deze week maandag 29 november is de expositie Zandsculpturen in de St.Antoniuskerk tijdelijk in winterslaap. De verwachting is dat de expositie in januari weer zal openen voor het publiek. Hou deze site in de gaten voor nieuws!!

Coronamaatregelen

Rien Joosen van Stichting Stoof: “Door alle huidige ontwikkelingen is het voor zowel de bezoekers als voor onze vrijwilligers lastig om zich aan de geldende coronamaatregelen te blijven houden. We hebben vooral oudere vrijwilligers die we niet het risico op besmetting willen laten lopen. Door al deze afwegingen en maatregelen heeft het bestuur van Stichting Stoof helaas moeten besluiten om de Expositie Zandsculpturen enkele weken te sluiten.”


Geen kerstmarkt

Eerder was er nog het plan om een grote kerstmarkt in de kerk te organiseren tussen de zandsculpturen. Rien: “We hadden mooie plannen om de kerk in te richten in kerstsferen en een aantal weekenden een kerstmarkt te organiseren. We hadden al diverse enthousiaste kraamhouders met kaarsen, kerststukjes en ornamenten voor in de boom. Omringd door gezellige muziek en warme chocomel met slagroom, zo was het idee. Maar door de tijdelijke sluiting van de expositie gaat die kerstmarkt dit jaar helaas niet door.”

Wel buitenverlichting

Toch zal kerstmis de Antoniuskerk niet helemaal voorbij gaan. Rien: “Ondanks de winterslaap van de Expositie Zandsculpturen gaan we ook dit jaar weer de verlichte paraplu’s in de bomen van de parkeerplaats hangen en gaan we het plein gezellig versieren met kerstbomen. We hebben daar vorig jaar zoveel leuke reacties op gekregen dat we dat zeker weer willen doen. Hopelijk kunnen we dan in het begin van het nieuwe jaar de Expositie weer opstarten met een speciale heropening!” Voor meer informatie en de actuele openingstijden van de Expositie Zandsculpturen kijk je op www.zandsculpturenoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.