Crowdfundingsactie Natuurspeeltuin MEK

Het is zover, ze zijn bij het MEK in een spannende fase terecht gekomen: de financiering voor de natuurspeeltuin rondkrijgen.
Op allerlei manieren is eerder al gekeken hoe zoveel mogelijk kosten bespaard kunnen worden en daarnaast proberen ze via verschillende fondsen/partijen geld bij elkaar te krijgen. Maar ze hebben ook de hulp nodig van bezoekers, buren, (lokale) bedrijven, vrienden en familie, kortom: van jullie!

Speciaal daarom heeft het MEK een campagnewebsite voor de inzamelingsactie ontwikkeld, die sinds zondag 2 januari gelanceerd is: https://crowdfundingspagina-mek-oosterhout.jimdosite.com.
Lees daar alles over deze inzamelingsactie en volg de ontwikkelingen!

Bij het MEK streven ze ernaar via deze inzamelingsactie €3.500* op te halen tussen 2 januari t/m 28 februari 2022. (*De totale kosten van dit project bedragen €14.600.)
Meehelpen om de natuurspeeltuin werkelijkheid te maken? Doneer dan onder vermelding van “Natuurspeeltuin” een bijdrage op het IBAN van Stichting Vrienden van het MEK: NL84 ABNA 0478 6988 01

Heb je een vraag? Of doe je een donatie en wil je in aanmerking komen voor acties die het MEK biedt als tegenprestatie? Stuur dan je gegevens (naam, telefoonnummer en mailadres) naar info@mekoosterhout.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.