Bredase aangemeld voor cursus vanwege gevaarlijk rijgedrag

Een 25-jarige automobiliste uit Breda heeft op 12 januari op rijksweg A27 twee forse verkeersovertredingen begaan. Ze negeerde rode kruizen en reed over een puntstuk om toch de afrit te kunnen nemen. Ze krijgt een proces-verbaal en is door de politie aangemeld voor de EMG Cursus.

Politielogo op motorkap politieauto

Ter plaatse waren politie en Rijkswaterstaat bij de afslag naar Oosterhout / Dongen bezig met het afhandelen van een aanrijding. De Bredase negeerde de rode kruizen door na het voertuig van Rijkswaterstaat met een snelheid van boven de 50 km tussen de pylonen over het puntstuk te rijden, binnen drie meter langs een politieagent om toch nog even de afrit te nemen. Ze krijgt een proces-verbaal voor het negeren van een rood kruis en rijden over het puntstuk. Verder heeft de agent de overtreedster bij het CBR aangemeld voor de verplichte EMG cursus, de Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer.

EMG cursus

Deze cursus, kost momenteel 1267 euro en is voor bestuurders die met de politie in aanraking zijn gekomen omdat zij gevaarlijk rijgedrag hebben vertoond en/of de verkeersregels hebben overtreden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.