Evaluatie openingstijden milieustraat

De verruimde openingstijden van de milieustraat op de maandagmiddag (12.30 – 16.30 uur) en het open zijn op 5 mei en Hemelvaartsdag zijn succesvol. Dat blijkt uit de bezoekersaantallen van 2021. Op maandagmiddag had de milieustraat het afgelopen jaar gemiddeld 377 bezoekers, op 5 mei 776 en op Hemelvaartsdag 384 bezoekers.

De openstelling op vrijdagavond in de maanden april t/m sept was geen succes. Deze had gemiddeld slechts 79 bezoekers. De avondopenstelling had daarmee nauwelijks effect op het aantal bezoekers op zaterdag. De kosten om de avondopenstelling in stand te houden wegen niet op tegen de lage bezoekersaantallen. De gemeente heeft daarom besloten om te stoppen met de openstelling op vrijdagavond.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.