KAAIKapot party bingo 

Op vrijdagavond 18 februari om 20.00 uur is het zo ver, de digitale KAAIKapot bingo voor de jeugd van Kaaiendonk tussen de 12 en 18 jaar oud. In een uur tot anderhalf uur gaan we er een knallend digitaal feest van maken. Iedere bingoronde kunnen er te gekke prijzen van de Kaaiendonkse horeca en Oosterhoutse winkeliers gewonnen worden. Ook is er live muziek van de Partytigers en komt Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV langs.

Hoe werkt het?
De bingo wordt live gestreamd via het Instagram account van KAAIKapot: @Kaaikapot_oosterhout. Er zijn 3 spelrondes. De 1e en 3e ronde zijn “normale” rondes en de 2e ronde is een muziekbingo.

Tickets
Tickets bestel je online via: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/kaaikapot-2022.
Wil je met alle 3 de rondes mee doen, dan moet je ook voor alle rondes een tickets kopen. De tickets kosten slechts € 0,80 per stuk.

KAAIKapot
KAAIKapot is het carnavalsvoorfeest voor jongeren tot 18 jaar in Kaaiendonk. Het feest werd in 2019 voor het eerst georganiseerd en bestaat uit een avond helemaal los gaan op heerlijke beats van bekende live artiesten en DJ’s. In 2021 heeft er geen KAAIKapot plaatsgevonden

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.