Owen van Arendonk schiet TSC naar winst tegen WSC 

Zo begon om 14.00 uur de wedstrijd tegen WSC in Oosterhout. Deze 12 jarige pupil die al vanaf jongs af aan bij TSC speelt kampt momenteel met grote gezondheidsproblemen. Vooral voor hem ,het gezin en allen die hun dierbaar zijn heeft dit een grote impact. Des te groter was de vreugde voor hem dat juist hij bij TSC – WSC de pupil van de dag mocht zijn . Maar een enkeling komt deze eer ten deel. Hij gaf het juiste voorbeeld om bij de aftrap al vallend en wel de score te openen en de TSC spitsen te laten zien hoe je moet scoren. Het heeft geholpen want na 90 minuten en een kwartier extra van de scheidsrechter kon TSc gaan douchen met een 2-1 overwinning. Een van de uitblinker vandaag was zeker Joury den Boogert met prachtige assists . Ryan Snoeren kon daardoor de 1-0 aan laten tekenen. Mede dankzij goed doorzetten van Tom Rijvers. WSC kwam er niet echt uit en meer dan een balletje op de buitenkant paal was er niet te zien. Opnieuw een prachtige steekpass van Joury was voldoende voor Tom Rijvers om ala Anthony van AJAX de 2-0 binnen te krullen. In de 2e helft in het begin een prima reflex redding van Bart van den Hoven waarna TSC de kansen kreeg om t scoren. Uiteindelijk viel de 2-1 en werd het even billen knijpen omdat TSC vergat te scoren en de scheidsrechter dacht een kwartier erbij te moeten trekken. Uiteindelijk won TSC dik verdiend deze heel sportieve pot waar toch wat overdreven 8 gele kaarten werden gegeven verdeeld over beide teams. Op de bijgeplaatste foto Owen van Arendonk die na de wedstrijd in het zonnetje werd gezet door weer een paar uitblinkers van TSC . HJ.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.