De Ronde van de Zandheuvel 2022 

Ook in dit bijzondere carnavalsjaar zullen de wielerverenigingen, WTC Klein Verzet en de Topbers, vanuit hun thuishonk Hotel-Café ’t Zonneke weer een ludieke wielerronde met een sportief karakter organiseren.

Voor alle duidelijkheid, de organisatie wil zich niet meten met de Ronde van Het Rutselbos, die dit jaar hun 66 jarige jubileum vieren. Dat is Tour de France niveau. De Ronde van de Zandheuvel is meer het niveau van een rondje rond de kerk en bestaat nu 8 jaar.

Op zondag 27 februari start vanaf 14.11 uur de inschrijving voor de klassieker, het inschrijfgeld van € 3,33 en de opbrengst van de loterij, die aansluitend aan de ronde wordt gehouden, komen dit jaar ten goede aan de Stichting Wensambulance Brabant.

https://wensambulancebrabant.nl/wp-content/uploads/2020/05/cropped-LogoWABKlein.jpg

Stichting Wensambulance: Ieder mens heeft een laatste wens. Nog een laatste maal het ouderlijk huis zien, naar familie toe of een dagje naar het strand. Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Wens Ambulance Brabant brengt terminaal zieke mensen met vrijwilligers, geheel kosteloos, nog één keer naar hun favoriete plek.

​Loten kunnen voor, tijdens en na de wedstrijd worden gekocht bij de deelnemende wielerverenigingen.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn de Ronde te bezoeken en toch willen bijdragen aan dit geweldige doel, dan kunt u uw bijdrage overmaken op IBAN: NL78 RABO 0301 1788 01 t.n.v. WTC Klein Verzet o.v.v. Stichting Wens Ambulance Brabant

Het startschot staat om 15.11 uur gepland. Het peloton zal zich achter de volgwagen met Ronde Miss verplaatsen. De te rijden afstand zal ter plekke worden bepaald en zal tussen de 1 en drie rondjes liggen.

De organisatie verwacht, naast onze vaste deelnemers, veel Smulnarren aan de start die vorig jaar zo’n prachtig wielertenue hebben aangeschaft onder het toenmalige Motto “ T’ is ne Klassieker”, maar dit ongebruikt in de kast hebben liggen.

https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2020/07/31065814/Kaaiendonks-wielrenshirt-915×518.jpg

Aan het eind van de rit zullen de prijzen; originaliteitsprijs, pechprijs en bergklassement, zoals deze voor de start al zijn overeengekomen, door Bart van Delft, voorzitter van WTC Klein Verzet, worden uitgereikt.

Ook zal de gele trui, die dit Jaar door het Oosterhouts bedrijf New Skin beschikbaar is gesteld, aan de winnaar worden overhandigd. Het kampioenschap wordt bezegeld met een kus van de Ronde Miss.

Wtc Klein Verzet – Yellow Jersey – Ronde vd Zandheuvel 2022

Aansluitend zullen de prachtige prijzen die geheel belangeloos beschikbaar zijn gesteld door bedrijven uit de Regio , in ’t Zonneke worden verloot.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.