Jaap Oomen opent 40 dagen tv interviews VASTWEL

Aswoensdag; de start van de Vastenperiode en de start  van het VASTWEL programma. Net als vorig jaar vertellen, mijmeren , bekende en minder bekende Oosterhouters hun persoonlijke ervaringen over het thema van VASTWEL. Dit jaar is dat wel het heel actuele thema: Macht & Mededogen.

Vorig jaar waren de uitzendingen, 40 dagen lang, vanuit de Anthoniuskerk. Dit jaar vinden de uitzendingen plaats vanuit de Blauwe Camer van het Sint-Catharinadal. De gasten worden geïnterviewd door Zr. Maria Magdalena, Jaap Oomen, Martine Huibregts, Lisanne Fennema.

Op de ORTS Kabelkrant en de ORTS website zult u elke maandag op de hoogte worden gehouden van de interviews die U die week kunt zien. Vandaag wordt er geopend met een gesprek met Jaap Oomen , waar hij door Martine Huijbregts wordt geïnterviewd over zijn invulling van Macht & Mededogen. Verder is de komende periode te zien: donderdag: Marianne van Keep, vrijdag Bram Helleman, zaterdag Paul Thijssen.

De interviews zijn te zien via de ORTS elke dag vanaf 18.00 uur (met uitzondering van de zondag) op www.vastwel.life en op YouTube (interview ORTS Vastwel 2022 dagelijks vanaf 10:00)

VASTWEL op de kaart

Leerlingen van het Mgr Frencken en ander jong en oud talent hebben kaarten gemaakt binnen het thema: Macht & Mededogen. Elke dag in het kaartenrek in de hal van Theek5 is er een nieuwe kaart gratis voor U ter beschikking Verzamel alle kaarten met daarop de teksten en tekeningen. Hoe verbeelden zij het thema? Een cadeau om te delen en te inspireren!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.