Twee winnaars in de wedstrijd ‘Mooist Versierde Initiatief 2022’

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV bracht op carnavalsdinsdag een bezoek aan de twee winnaars van de wedstrijd ‘Mooist Versierde Initiatief 2022’.

Mooist Versierde Initiatief

Net als vorig jaar riep OCS De Smulnarren alle Smulnarren van Kaaiendonk op om ieder thuis-leuttempeltje, toilet, straat, tuin, plein, flatgebouw of om het even wat van binnen en/ of van buiten te versieren in de Kaaiendonkse carnavalskleuren.

De winnaars

De mooiste creaties kregen carnavalsdinsdag een bezoekje van Prins Mienus XIV en ontvingen uit zijn handen een speciale plaquette. Zo werd er een bezoek gebracht aan een flat in de Hertogenlaan waar flatbewoners samen hun flat hadden versierd. ‘Een eerbetoon aan the godfather of the polonaise, Arie Ribbens’, noemt één van de flatbewoners, Marjo Schenk, het 32 meter lange en 80 centimeter hoge spandoek dat aan de balustrade van de tweede verdieping van de flat hangt. ‘Wij vieren feest dus weg met de malaise want het is nu tijd voor de Hollandaise van hier tot Kaaiendonk’ valt er al van verre te lezen. Ook het trappenhuis en verschillende galerijen zijn versierd met rood groene vlaggetjes en slingers.
Ook de woonkamer van Mats van Elderen en Maartje van Gerrevink kon op een bezoekje van de Ontzettend Hoogheid rekenen. Mats en Maartje twijfelden of het muur bedekkende spandoek in hun woonkamer niet een beetje overdreven was. De jury vindt duidelijk van niet! Op het doek is een afbeelding van de raamposter 2022 te zien. Mats en Maartje hebben Mienus verzekerd dat het spandoek vanaf nu iedere carnaval in hun woonkamer zal hangen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.