Prins Mienus XIV kijkt trots terug op het carnaval in Kaaiendonk !


Stadssleutel nog steeds in het bezit van Prins Mienus!

Het was een groot feest van het volk, aldus Prins Mienus XIV wat een creativiteit en spontaniteit hebben al die Kaaiendonkers laten zien de afgelopen dagen. Spontaan werden er allerlei kleinschalige zaken georganiseerd door tal van Kaaiendonkers. Daar mogen we met z‘n alle trots op zijn. Met de komende Pinksterdagen in het vooruit zicht zal het dan zeker weer een groot feest gaan worden met de Grote Kaaiendonkse Optocht als hoogtepunt. Tijdens dat weekend zal Prins Mienus XIV ook definitief afscheid nemen van Kaaiendonk. Later dit jaar in november zal zijn opvolger bekent worden gemaakt. Het lijkt erop dan Mienus nu nog steeds de scepter zwaait over Oosterhout aangezien hij nog steeds in het bezit is van de sleutel van de stad.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.