Gezellige seizoensopening Floralia Park op 3 april 

Nadat het Covid-19 virus twee jaar lang roet in het eten gooide, opent Floralia Park in Oosterhout het zomerseizoen op zondag 3 april aanstaande. Vanaf die datum is Floralia Park ook in de weekenden te bezoeken. Het park aan de beneluxweg in Oosterhout-Zuid opent vanaf die dag zijn poorten in de weekenden voor bezoekers van 11.00 uur tot 19.00 uur.
Het park is vrij te bezoeken voor een fijne wandeling of gezellige picknick met familie of vrienden. Er valt volop te genieten van plantjes, struiken en bomen die nu al hun kleurenpracht laten zien. Uiteraard kunnen bezoekers ook volop genieten bij het tuincafé. Voor een heerlijk bakje koffie, kopje thee of zelfs een lekkere punt appelgebak ben je bij het tuincafé aan het juiste adres. Het heerlijk gelegen terras biedt een fraai overzicht op de door vrijwilligers prachtig onderhouden tuin.
Om 12:00 uur opent de keuken van het Tuincafé. Een vers bereid broodje, een snack of overheerlijke lunch, dat behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ook de keuken wordt gerund door vrijwilligers. De start van het ‘zomerseizoen’ is voor de keukenploeg een mooie gelegenheid om gasten kennis te laten maken met de ‘zomer menukaart’.
Vanaf ongeveer 14.00 uur worden gasten op het terras getrakteerd op een optreden van het muzikale duo Hijme & Joris. Zij brengen Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix van Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.
Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.
Floralia Park sluit in de weekenden haar deuren om 19.00 uur. Eten bestellen kan tot een uur voor sluitingstijd. De vrijwilligers van het park zetten in op een oergezellige Floralia-gezelligheid en doen hun uiterste best Floralia Park een fijne plek voor ontmoeten, genieten en ontspannen te laten zijn voor heel Oosterhout. Floralia Park is een unieke plek in Oosterhout waar dagbesteding, zinvollere daginvulling, ontwikkelen, ontmoeten, ontspannen en genieten samenkomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.