Ex ORTS Marlies Heere schrijft eerste boek

Na het boek van ex ORTS-er Paul van de Mark (presentator radio & tv) heeft ook ex ORTS-er Marlies Heere (Kabelkrant) een boek uitgebracht.
De titel beloofd veel “Word rijk met de wet van de aantrekking”.
Volgens de cover zal dit boek jouw zienswijze ten aanzien van geld voor altijd veranderen. Marlies Heere is nationaal en internationaal bekend als kunstenares van realistische olieverfschilderijen.
Het boek is verkrijgbaar via de boekhandel zowel in de stad als via internet. (ISBN 9789464432367)

De tekst op de achtercover is als volgt:
Kom jij financieel niet vooruit en blijf je hangen in het leven? Ben jij in strijd met geld en heb je altijd geldgebrek? Heb je schulden en leef jij steeds van salaris naar salaris? Heb je steeds hetzelfde probleem en je weet niet waaraan het ligt en wat je eraan moet doen?
Dan gaat dit boek jouw leven veranderen.
In “word rijk met de wet van aantrekking” behandel ik op een begrijpbare manier hoe geld voor jou kan werken, hoe geld kan groeien en hoe geld jou uit schulden kan halen en zelfs welvarend en rijk kan maken.
Dit boek laat zien hoe jij jouw mate van overvloed zelf kan bepalen en hoe je jouw schulden kan veranderen, door van een mindset van tekort naar een mindset van overvloed en welvaart te gaan.
Dit boek zal jouw zienswijze ten aanzien van geld voor altijd veranderen. Werk dus niet hard maar slim en laat geld hard voor jou werken. Dit boek is goud waard. Dit boek betaalt zichzelf terug.
Aldus Marlies Heere.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.