Zes avonden genieten in het openluchttheater

De openluchtspelgroep speelt “Buiten is de hemel”

Het is gewoon een dag, met thee, koffie, hier en daar wat olanzapine en de mogelijkheid dat Jezus elk moment kan verschijnen. Het is gewoon een dag in de hoofden van een hoopje mensen op de gesloten afdeling in een psychiatrische kliniek. Binnen dwalen de bewoners en bezoekers wat rond, zijn boos, verdrietig en hebben ze lief. Bovenal worstelen ze met hun eigen hoofd en de grip op de wereld.

Dit zijn de ingrediënten van het stuk van dit jaar, wat geregisseerd wordt door Isabel Schoonbeek.  Gebruik makend van de bijzondere setting van het rustieke openluchttheater aan het Paterserf in Oosterhout-Zuid belooft deze voorstelling een ware belevenis voor de toeschouwers te worden, waarbij emoties van links naar rechts springen en de spelers het beste uit zichzelf halen.

U bent van harte welkom op onze voorstellingen op 1, 11, 17, 18, 24 en 25 juni om 21.00 uur in het Openluchttheater aan het Paterserf (via het bruggetje bij het Oelbert Gymnasium). Kaarten zijn voor

€ 14,– te koop aan de kassa, bij de VVV in De Bussel. U wordt verzocht zoveel mogelijk te pinnen. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden op www.openluchttheateroosterhout.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.