Verklaring van OCS De Smulnarren en Mienus omtrent petitie.

Beste Smulnarren en ander goei volk,

De afgelopen anderhalve week zijn er op social media en in de krant verschillende berichten gedeeld over het aanstaande aftreden van Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV van Kaaiendonk. Er zijn steunbetuigingen ontvangen en een heuse petitie is gestart. Het is hartverwarmend om te lezen dat verschillende Smulnarren nog geen afscheid van Mienus XIV willen nemen en hem nog vele extra jaren gunnen.

Zijne Ontzettend Hoogheid en het bestuur van OCS De Smulnarren willen hierbij gezamenlijk bevestigen dat Mienus XIV op maandagavond 6 juni rond 19:00 uur op de Markt van Kaaiendonk afscheid zal nemen van alle Smulnarren. In een videoboodschap geeft Mienus een nadere toelichting op dit besluit. De videoboodschap is te bekijken via het facebookkanaal van Prins Mienus XIV: www.facebook.com/PrinsMienus.

In gesprekken die in de afgelopen periode tussen Mienus en het bestuur van OCS De Smulnarren hebben plaatsgevonden, is naar elkaar uitgesproken dat het gedachtegoed van Mienus XIV niet verloren zal gaan na zijn aftreden. Mienus en de OCS zullen ook na het aftreden van Zijne Ontzettend Hoogheid met elkaar in gesprek blijven en waar mogelijk samenwerken om de plannen van Mienus XIV verder vorm te geven.

We roepen alle Smulnarren op om zich saome met ons voor te bereiden op Carnaval meej Pinksteren en te gaan genieten van een geweldig Pinksterweekend. Daarnaast willen we alle vrijwilligers die op dit moment achter de schermen hard werken aan de voorbereidingen hiervan alvast ontzettend bedanken voor hun tomeloze inzet en enthousiasme.

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus XIV hoopt alle Smulnarren op zondag 5 juni om11:11 uur op de Markt van Kaaiendonk te zien om gezamenlijk op de foto te gaan.

Tot meej Pinksteren!

Zijne Ontzettend Hoogheid Prins Mienus 14 van Kaaiendonk
Jaonus van ut Bosch tot d’n Warande

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.