Line-up KAAIkapot is compleet

De artiesten van KAAIkapot Summer Vibes zijn bekend! Werd eerder al bekend dat huisdj’s de PartyTigers de feestavond speciaal voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar as vanouds aan elkaar zullen draaien, mogen we nu ook bekend maken dat feestduo PartyfrieX, Jody Bernal en TRWD op vrijdagavond 3 juni langskomen in Café de Kloek.

PartyfrieX

Tom Wilborts & Bart Coppens vormen sinds 2013 feestduo PartyfrieX. Hun debuutsingle Allemaal Voor Jou is direct een knaller en sindsdien zetten ze vele cafés en feesttenten volledig op zijn kop. Nieuwe krakers volgen, zoals Elke Keer Hetzelfde, Deze Kroeg (Ya Ya Yippie), Meter Bier, 90’s Medley, Turbonaise, Leef Voor ’T Weekend en John (Met Zijn Accordeon). Voor hun single Ik Moet Zuipen zijn ze een samenwerking aangegaan met Schorre Chef. De plaat breekt alle records en wordt o.a. beloond met een Buma.NL award voor beste single.

Jody Bernal

Jody Bernal is bij het grote publiek vooral bekend van zijn mega hit Que Si, Que No. De laatste jaren is hij voornamelijk achter de draaitafel te vinden. Met zijn geheel eigen eclectic sound, bestaande uit een mix van house, disco en all-time hits draaide hij onder andere op Valtifest Festival, Solar Festival, Bungalup, Freshtival, Wish Outdoor en Amsterdams Verbond.

TRWD

De afgelopen edities van ut Kaais Walhalala Zero draaide Siebe van den Biggelaar als huisdj onder de naam DJ TRWD de feestavonden aan elkaar. Nu maakt hij een uitstapje naar KAAIkapot om ook hier zijn heerlijke beats te laten horen.

Op vrijdagavond 3 juni 2022 vanaf 20:00 uur tot 01:00 uur is de speciale ‘Summer Vibes’ editie van KAAIkapot in Café de Kloek. De avond is alcoholvrij, maar er zijn wel heerlijke slush puppy cocktails.

Kaarten zijn online te bestellen via Kaartverkoop KAAIkapot. Een kaartje kost €7,50 per stuk. Bestel snel want er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. KAAIkapot wordt georganiseerd door OCS De Smulnarren, Café de Kloek en JONG.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.