TSC 2 kampioen

Eindelijk was dan daar het moment, uitgerekend op 2e pinksterdag konden de mannen van Coen de Vos en Ali Abdelaoui kampioen worden. Het enige en mogelijk zware obstakel zou Dubbeldam kunnen zijn . TSC 2 had genoeg aan een gelijkspel.
Onder het toeziend oog van honderden vaste TSC supporters werd de strijd in den beginnen gestreden onder het genot van een stralend zonnetje. Al snel bleek dat TSC geen moeite had om te scoren. Met de rust 4-0 voor en eindstand 8-1.
De donkere blauwe wolken op het eind van de strijd brachten niet alleen regen maar heel veel vreugde . Het vuurwerk knalde over heel Oosterhout en het feest ging nog uren door. Topschutter bij TSC 2 was vandaag Jonathan Yuya die er maar liefst 5 voor zijn rekening nam.
Helaas door zijn scorend vermogen was hij ook in beeld bij andere clubs en zal hij komend seizoen ergens anders gaan spelen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.