Geerts wint award beste advieskantoor particulier advies

Geerts is de winnaar van de VVP Advies Award 2022 in de categorie particulier advies. Het Oosterhoutse familiebedrijf behoort hiermee tot de beste advieskantoren van Nederland.

Lovende woorden van de jury

“Geerts heeft oprechte interesse in haar klanten, zij zijn betrouwbaar en ondersteunen de klanten op professionele wijze” luiden de lovende worden in het juryrapport. “Zij hebben een zeer professionele uitstraling en staan met twee benen in het heden. Zij zijn op meerdere manieren te benaderen doordat zij innovatief werken”. Vervolgt de onderbouwing voor de winst van deze award. Hiermee benadrukt de jury de kernwaarden van Geerts die al sinds de oprichting in 1950 gelden; betrokken, betrouwbaar en beschikbaar.

Over de VVP Award

Voor deze award is een groep marktexperts is op zoek gegaan naar ‘pareltjes in de brede markt van financieel advies’. Hiervoor zijn maar liefst 150 kantoren aangedragen. De jury heeft samen met de marktexperts per categorie een top 3 gekozen. Dit zijn kantoren die volgens hen het adviesvak een positieve boost geven en een inspirerend voorbeeld zijn voor vakgenoten. Geerts is winnaar van de categorie particulier advies; een mooi compliment!

Het vervolg

De andere categorieën binnen deze award zijn: Zakelijk advies, Hypotheekadvies, Pensioenadvies Digitale innovatie, Niche advies en Beste nieuwkomer. De winnaars van deze categorieën strijden nu voor de naam van beste advieskantoor van Nederland. In oktober vindt de finale plaats waaraan drie kantoren meedoen. Drie jaar geleden won Robbe deze prijs, zou mooi zijn als we de award weer naar Oosterhout kunnen halen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.