Zomerkaravaan in de zomervakantie

Vier je vakantie in Oosterhout? Activiteiten voor kinderen en jongeren:

Tijdens de zomervakantie wordt dit jaar weer de Zomerkaravaan georganiseerd. In de vakantieweken vinden er overal in de gemeente activiteiten plaats voor de jeugd, waaraan zij gratis deel kunnen nemen. Verantwoordelijk wethouder van der Zanden is trots op het mooie programma. “Ik ben blij dat de thuisblijvers en degene die zich geen (lange) vakantie kunnen veroorloven, op deze manier ook lekker kunnen spelen, sporten en elkaar kunnen ontmoeten. Dankzij de medewerking van allerlei Oosterhoutse verenigingen, organisaties en betrokken vrijwilligers hebben we weer een divers programma samengesteld.” De Zomerkaravaan is een initiatief van de gemeente Oosterhout. JONG en MOOVE coördineren de activiteiten.

Aanbod voor een brede doelgroep

Dit jaar zijn er weer meer dan genoeg activiteiten volgens Nienke Heerius van Moove. “Het was een uitdaging om iets te organiseren voor een brede doelgroep. Niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor tieners en jongeren.” Jongeren kunnen bijvoorbeeld meedoen aan boxen, fatbiken, een graffiti workshop volgen of suppen. Voor kinderen zijn er spelletjes, maar ook sportieve én creatieve activiteiten. Zo kun je bij BOCK bouwen of portret tekenen. En heb je wel eens de Bombast speurtocht gedaan? Ook gratis! Voor de allerkleinsten is er het Dikkie Dik voorleesfeest bij Theek 5. Ook kunnen ze lekker creatief gaan doen bij H19. Kortom, genoeg te beleven in Oosterhout!

Doe mee

De komende dagen krijgen alle 5000 kinderen op een Oosterhoutse basisschool de flyer mee naar huis. Op www.oosterhout.nl/zomerkaravaan is alle informatie over de Zomerkaravaan terug te vinden. Inschrijven kan via de website www.inoosterhout.nl. Daar vind je de hele zomer het actuele aanbod. Wil je thuis ook een flyer maar zit je kind buiten Oosterhout op school? Stuur een mailtje naar jong@oosterhout.nl en we sturen er eentje naar je op.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.