Jorco de Kok Hoofd Jeugdopleiding van VV Oosterhout

Sinds enkele jaren is VV Oosterhout gestart met de herstructurering van haar jeugdopleiding.

Dit alles met als doel om uiteindelijk zoveel als mogelijk bekwame en goed opgeleide spelers af te leveren aan de zondag selectie. Met als doelstelling om de zondag 1 minimaal 2e klasse zondag te laten spelen en de zondag 2 zo hoog mogelijk.

Het afgelopen seizoen is er gestart met het werken met een Hoofd Jeugdopleiding in nauwe samenwerking met de hoofdtrainers per lichting. De Hoofd Jeugdopleiding draagt samen met de gediplomeerde hoofdtrainers zorg voor opleiding van trainers en spelers in de jeugdopleiding.

Komend seizoen (2022-2023) zal Jorco de Kok volledig zelfstandig opereren als HJO.

Het afgelopen seizoen was dit een duo functie met Eric de Jong, die heeft om moverende redenen aangegeven terug het veld op te willen en gaat aan de slag als hoofdtrainer van de JO8. Richting de toekomst zullen we ons beraden over het al dan niet aanstellen van een tweede HJO.

In een eerste bijeenkomst, op zaterdag 16 juli, zijn de jeugdcommissie en de hoofdtrainers bijgepraat over de plannen voor aankomend seizoen en hun specifieke rol, binnen deze plannen.

Voor aanvang van de seizoen opening voor de jeugdopleiding (maandag 5 september) zal Jorco de hoofdtrainers nogmaals uitnodigen om de jaarplanning door te spreken en verwachtingen te delen.

Jorco als Hoofd Jeugdopleiding zal samen met de jeugdcommissie en de hoofdtrainers per lichting de volgende stappen gaan zetten in de verdere doorontwikkeling, van de jeugdopleiding van VV Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.